Nicaragua SHG Cavallino
Aceste boabe de cafea sunt cultivate în interiorul Nicaragua într-o zonă cu un caracter montan și distinct agricol pe sol vulcanic.
La ce vă puteți aștepta de la acest amestec:
- Cafeaua se caracterizează prin plenitudine plăcută și aciditate fină
- La bază este posibil să se simtă mirosul de ciocolată și afine în final cu o notă de cacao
Aceste boabe de cafea prăjite vor încânta iubitorii de:
- soiuri de Coffea Arabica
- mai degrabă tradițională, aromă de cacao în băutură
- conținut scăzut de cofeină în băutură
- gustul echilibrat mai degrabă tradițional al băuturii
Se va bucura de o băutură făcută din aceste boabe de cafea – FABIÁN și MEDULÍNA Informații de bază: Soi de cafea Arabica de înaltă calitate recoltată manual din plantațiile de munte din America Centrală.
- Altitudine: de la 1250 la 1300 m deasupra nivelului mării
- Regiunea de origine: Matagalpa
- Cultivare: la umbra
- Soiuri: Caturra, Catuai Rojo
- Perioada de recoltare: din decembrie până în martie
- Prelucrare: drum umed
- Precipitații anuale: 1.200 până la 1.900 mm
- Temperatura medie: 19 până la 27°C