Nicaragua SHG Cavallino

 

Aceste boabe de cafea sunt cultivate în interiorul Nicaragua într-o zonă cu un caracter montan și distinct agricol pe sol vulcanic. 

La ce vă puteți aștepta de la acest amestec:

  • Cafeaua se caracterizează prin plenitudine plăcută și aciditate fină
  • La bază este posibil să se simtă mirosul de ciocolată și afine în final cu o notă de cacao

Aceste boabe de cafea prăjite vor încânta iubitorii de:

  • soiuri de Coffea Arabica
  • mai degrabă tradițională, aromă de cacao în băutură
  • conținut scăzut de cofeină în băutură
  • gustul echilibrat mai degrabă tradițional al băuturii

Se va bucura de o băutură făcută din aceste boabe de cafea – FABIÁN și MEDULÍNA Informații de bază: Soi de cafea Arabica de înaltă calitate recoltată manual din plantațiile de munte din America Centrală.

  • Altitudine: de la 1250 la 1300 m deasupra nivelului mării
  • Regiunea de origine: Matagalpa
  • Cultivare: la umbra
  • Soiuri: Caturra, Catuai Rojo
  • Perioada de recoltare: din decembrie până în martie
  • Prelucrare: drum umed
  • Precipitații anuale: 1.200 până la 1.900 mm
  • Temperatura medie: 19 până la 27°C